Thursday, May 27, 2010

dapat award

thanks cik za sbb bagi award ni.n you are one of the beautiful woman I've met.really appreciate the award =)

sebenarnya dh berzaman dah cik za bagi award ni.dulu busy ngan study,tak sempat nak reply mana2 tag yg ditag.hihihi
sekarang,tgh tak busy sangat....kak ana buat la semua benda2 ni.

beautiful blogger...thank u,thank u.perasan lak.tp tak pe la.sbb sy perempuan,dh memang sifat kita,sukakan benda2 indah dan cantik2.dalam al-quran pun ada cakap.jadi mmg betul la.

so,untuk wanita2 di luar sana,jgn segan silu nak jadi cantik,tapi INGAT,mesti berpada2.ada batas2 jugak nk jadi beautiful ni.

tak tau dh nak cakap apa,tgh perasan cantik ni.hihihi.k...c u. bye2.

2 comments:

wannza said...

Beautiful Farhana!
nanti pakai shawl lagi lawa...

nur iman said...

hehehe.dalam proses nk try style baru.=)