Friday, November 27, 2009

Some pictures n video from AAR concert

Cain's Ballroom

All American Rejects

video
Swing swing

Thursday, November 26, 2009

All American Rejects


woooooooohoooooo......

All American Rejects!!! I love U!!!!!
hahahaha
best sgt2.die buat concert kat Cain's Ballroom,downtown Tulsa.
They are from Stillwater,Tulsa.So,mungkin lepas concert ni terus ke rumah sambut Thanksgiving.
bijak2x...hihihi
aper2 pun,aku sangat ENJOY!!!

Monday, November 23, 2009

I ride a Mustang

TodAY Nov 22 2009
around 7 pm, I was ....

in a Mustang.......woooooooohoooooooo!!!
sooo coooooooooool
thanks to Feras,though it was not his car; his friend's car, we have a chance ( maybe once in a life time) to ride a Mustang GT.

Its sound,when you start the engine,wow! so wow!....sume org mest tgk....hihihi
sgt laju.klu kerete ak,mesti dah bergetar2 semua skru klu bwk 100mph...huhuhu

kitaorg jln2 around Tulsa,pergi mkn kt Panera,pergi Walmart n pergi main bowling.
sgt seronok n ak rase this is the best thanksgiving break i have....w
/pun x pergi mana2,tp kitaorg berjaya buat sth yg sgt interesting compared to others yg pergi jln2....yes!!!

mcm slogan Walmart "Save money,Live better"



inside the car--exactly the same

Sunday, November 22, 2009

Nak!nAK!NAK!nAK!

hehehehe...

kalau lah....

aku ada banyak pitih,
eeee~gere nyo tgk brg2 ni,nop beli tapi tok brapo cukup duit.....huhuhu
x pe,kite beli skit2....hihihi (masih x mau sedar diri)..*wink*


Barang2:

(/) sweater - Hollister (sale) ~usd30
(x) handbag
(x) boot
(x) kasut pi kelas - tried 1 puma shoes.want to wait for the black friday.hihihi.hope its price will be cheaper.



Holiday plan:

(x) the mines - bas 2 alam
(x) the lost world of tambun




Tuesday, November 3, 2009

TabaH Giler...

Salam,

akhirnya ada jugak sikit masa untuk ku tulis something kat c-ni.

tak ku sangka,ak ada nilai2 murni (nilai2 murni?? hahaha) ini....hihihi
tabah.tabah giler aku hari tu.begini kisahnye;

October 28,2009 wed
>malam
buat homework reservoir.hanya Tuhan yg tahu,susah gilerrrr homework ni.
buat punya buat,dalam kul 2 pagi lebih ak pun blk ke apartment.....dgn hw yg masih x siap.
"sambung wak esok la,kelas reservoir kul 6pm pun esok"
....lalalala~

October 29,2009 thu
>hari plg sibuk
>9.30-10.45 - sedimentary rock and processes class
>pergi breakfast-egg & cheese sandwich
>12.30-1.45 - drilling I class
>blk smayang,terus ke KEP sambung buat reservoir hw
>3.30-4.45 - physics of the earth class
>blk smayang,terus ke KEP sambung buat reservoir
>6.00-7.45 - reservoir engineering class - h/w x siap sepenuhnya,ak anta jer.lantak la...
>blk smayang
>terus ke SubWay,makan dinner
>lepas tu, pergi KEP study tuk computer applications exam
>study punya study,kul around 3 balik apartment,tido

October 30,2009 fri
>8.00-8.50 - computer applications class -exam
>jawab punya jawab,x jumpe2 jawapan
>9.00 - buat correction
>around 10-10.30 - gi breakfast - egg&cheese sandwich
>lepas tu sambung lg buat correction,around kul 2 jumpe jawapan
>anta correction,lega~
>balik smayang
>3 pergi gym,sbb gym tutup kul 5.30 ari ni,ada homecoming
>lari2,main2,kul 4.30 perut terasa lapar yg amat....huhuhu
>pergi Quick Trip beli something ringan2 jer.end up beli salad.x nk mkn berat2 sbb malam ni ada buat makan2.
>sampai rumah,smayang,rehat2 jap then continue with cooking plak
>potong2 ayam,buat sup ayam jer
>lepas isyak,around 8,tetamu start dtg.all are malaysian students....hihihi
>makan2,ada yg berkareoke jap,then main MAFIA
>main MAFIA sampai kul ~1am.best tak best main MAFIA ni...hihihi
>lepas tu sambung plak main teka teki,kenekan junior2...hahahaha
>around 2.30,game habis,semua org blk.everyone ENJOY!!
>smayang isyak,huhuhu....then masuk tido.

THE END........

activity ni ak buat bersama2 house-mate ku.kami sama2 tabah...weee~
additional note: *kami balik rumah hanya tuk smayang*huhuhu