Tuesday, November 3, 2009

TabaH Giler...

Salam,

akhirnya ada jugak sikit masa untuk ku tulis something kat c-ni.

tak ku sangka,ak ada nilai2 murni (nilai2 murni?? hahaha) ini....hihihi
tabah.tabah giler aku hari tu.begini kisahnye;

October 28,2009 wed
>malam
buat homework reservoir.hanya Tuhan yg tahu,susah gilerrrr homework ni.
buat punya buat,dalam kul 2 pagi lebih ak pun blk ke apartment.....dgn hw yg masih x siap.
"sambung wak esok la,kelas reservoir kul 6pm pun esok"
....lalalala~

October 29,2009 thu
>hari plg sibuk
>9.30-10.45 - sedimentary rock and processes class
>pergi breakfast-egg & cheese sandwich
>12.30-1.45 - drilling I class
>blk smayang,terus ke KEP sambung buat reservoir hw
>3.30-4.45 - physics of the earth class
>blk smayang,terus ke KEP sambung buat reservoir
>6.00-7.45 - reservoir engineering class - h/w x siap sepenuhnya,ak anta jer.lantak la...
>blk smayang
>terus ke SubWay,makan dinner
>lepas tu, pergi KEP study tuk computer applications exam
>study punya study,kul around 3 balik apartment,tido

October 30,2009 fri
>8.00-8.50 - computer applications class -exam
>jawab punya jawab,x jumpe2 jawapan
>9.00 - buat correction
>around 10-10.30 - gi breakfast - egg&cheese sandwich
>lepas tu sambung lg buat correction,around kul 2 jumpe jawapan
>anta correction,lega~
>balik smayang
>3 pergi gym,sbb gym tutup kul 5.30 ari ni,ada homecoming
>lari2,main2,kul 4.30 perut terasa lapar yg amat....huhuhu
>pergi Quick Trip beli something ringan2 jer.end up beli salad.x nk mkn berat2 sbb malam ni ada buat makan2.
>sampai rumah,smayang,rehat2 jap then continue with cooking plak
>potong2 ayam,buat sup ayam jer
>lepas isyak,around 8,tetamu start dtg.all are malaysian students....hihihi
>makan2,ada yg berkareoke jap,then main MAFIA
>main MAFIA sampai kul ~1am.best tak best main MAFIA ni...hihihi
>lepas tu sambung plak main teka teki,kenekan junior2...hahahaha
>around 2.30,game habis,semua org blk.everyone ENJOY!!
>smayang isyak,huhuhu....then masuk tido.

THE END........

activity ni ak buat bersama2 house-mate ku.kami sama2 tabah...weee~
additional note: *kami balik rumah hanya tuk smayang*huhuhu

1 comment:

safiyya said...

kak ana sentiasa tabah=D